reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

ÖZGÜR ÇELİK: Yepyeni bir gelecek İstanbul’u bekliyor!

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖZGÜR ÇELİK: Yepyeni bir gelecek İstanbul’u bekliyor!
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte seçilen ilçe belediye başkanları ve İBB meclis üyeleri ile ilk grup toplantısını yaptı.
CHP yerel seçimlerde Adalar, Ataşehir, Avcılar, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenyurt, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Sancaktepe, Sarıyer, Şile, Silivri, Şişli, Tuzla ve Üsküdar’ı kazanarak elindeki ilçe belediye sayısını 14’ten 26’ya çıkardı.

“Desteğiniz Sayesinde Vurgusu”
AKP’nin elindeki ilçe sayısı ise 24’ten 13’e geriledi ve 38 ilçede oy kaybı yaşadı.
Yeni dönemin ilk toplantısını İl Başkanı Özgür Çelik “Desteğiniz ve güveniniz sayesinde hep birlikte çok güzel işlere imza atacağımız, yepyeni bir gelecek İstanbul’u bekliyor” diyerek sosyal medya hesabından duyurdu.

CHP Üsküdar’da 30 yıl sonra Sinem Dedetaş’la kazandı
Tarihi dokusu ile dikkat çeken ilçelerden bir tanesi olan Üsküdar ise

1994’ten bu yana ilk kez CHP’ye geçti. Üsküdar’da seçimi kazanan eski İBB Şehir Hatları Müdürü CHP’li Sinem Dedetaş yüzde 49,90 oy aldı. AKP’nin adayı Hilmi Türkmen ise yüzde 42,37’de kaldı.
Toplantı sonrası CHP Üsküdar Belediye Meclis üyesi Bülent Kaygun, “Üsküdar ve İstanbul kazandı. Eşit, adil, toplumsal belediyecilik ilkeleriyle belediyemizi yöneteceğiz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Haber: Nazlı ANDAN

reklam